Jag gillar inte att man skyller ifrån sig

24 okt - 24 nov är en månad då man inte få skylla ifrån sig när det gäller barnmisshandel m.m, hjälp till och sprid detta budskap som Unicef har, en väldigt bra organisation som hjälper barnen runt omkring i världen ! Och denna månad handlar om detta:

Jag gillar inte att man skyller ifrån sig

”Dagispersonal anmälde inte misstänkt barnmisshandel: Vi tänkte anmäla men hann inte”.

”14-årig flicka blev våldtagen på skolan och trakasserades av elever. Skolan: Vi gjorde vad vi kunde”

Varje dag far svenska barn illa och vuxna skyller ifrån sig. Varför är det så? Det ska UNICEF ta reda på. Under en månad hårdbevakas Sverige – inga undanflykter accepteras. För att klara det behöver de vår hjälp: Hjälp till att jaga undanflykter då barn far illa, ta ställning på Facebook och sprid filmen om undanflykter.

Och du som har en egen blogg, var med och blogga mot undanflykter!

24 oktober – 24 november är månaden då man inte får skylla ifrån sig. #undanflyktSunday and a poem by me

m walking fast, my feets are burning, but I won't stop, feel no fear, just throw youself out from the rock. I'm living, but I'm not leaving. My heartbeat is on speed and I feel the adrenalin pumping in my vains, feel no pain, just keep running, don't stop for a break, if you stop and rest it might be your last stop, keep on, look forward keep on reaching the air, it's in front of you, just imagine.


Yadayadayada..

Aooow, jag är trött idag, eller less.. fick ett skrattanfall på jobbet så jag hördes i hela byggnaden.. men sen så skratta jag rätt ofta så dom är väl van :) sjuka grejer man får höra ibland !
Fan vad dålig jag är på att skriva här, och jag hittar inget vettigt att skriva heller.. vad ska jag skriva om !????

Idag ringde min lille gubbe, åh jag blir så glad när jag svara så är det hans lille röst.. hugaaaa ligen !
Mosters kille :) jajemen !!!  Och så skickade syster en video på lillfjanten oxå som sitter och tjura vid matbordet, haha höll på skratta ihjäl mig, undra vem hon brås på ;) så söt !!!
Miss´em ! :(

Är hungrig, sitter o vänta på mat.. blir hemmagjorda kentuckys, undra hur det blir ? :)

Ha en trevlig dag ! (åh men du, <--- arbetskada, den där mening säger man typ flera 100 ggr om dagen, haha)


Haha, en annan version.. "the sad doll" :P


Doll

En vanlig doll look, för den som ej har lösfransar och annat hemma :)
Detta gjorde jag med, vanlig foundation, svart och vit kajal, vit ögonskugga och mörkbrun ögonskugga, och rouge och läppglans/stift. Kan inte bli enklare !


HALLOWEEN, INCOMING !!!

Snart är det Halloween, min favorit högtid, nästan, men iallafall en av dom, sen jag var liten har jag alltid haft Halloween fester, men skräckfilm, utklädnad m.m. och gör fortfarande nånting iallafall när det är Halloween, men dekorationer är ett måste, och utklädnad haha även om man inte ska göra något speciellt :) och när Halloween kommer då kliar det i fingrarna och jag vill börja  skapa ! Hål i kinden, clown, docka, läskiga spöken, zombier, U name it !
Jag ska göra några Halloween tips, måste inhandla lite grejer som jag inte har hemma :) o tänkte använda mig av lätta grejer, typ sånt man har hemma (okej, jag hade inte det nu), men såna billiga saker man kan köpa på en vanlig affär :) Stay tuned !


outside the box


little mermaid and the smurf.
space

Det mest facinerande som finns må ju va rymden ?
Ett av mina favoritsysslor är att titta på stjärnorna, jag skulle vilja ha en stjärnkikare.. i lördags var det meteroidregn, vi låg ute på marken i kylan och stirrade upp i luften, och vi såg endel fallande stjärnor och små ljusprickar som flög iväg !
När jag tänker på rymden blir jag knäpp, förvirrad, otrön och lite obehagskänslor i kroppen, vad finns utanför ? Menar, det kan ju inte bara va stopp sen ? Och om den är oändlig, så finns det säker flera miljoner planeter som är oupptäckta, eller ?
Och sen dimensioner och svarta hål, vart försvinner det.. ibland känns det som om hela universum är en liten låda, och svarta hål är typ som ett hål bara, ni vet om man har hål i fickan eller väskan så ramla saker ut utan att man märker det och ba "öhh, det spökar för den va här nyss", och utanför lådan finns något annat ? Hur kan man veta.. vi vet ingenting egentligen.

Mmm.. det finns mkt att fundera över.
Men det är vackert.


-

My body is walking around in circles, but my soul is standing still.


2 sminkningar idagOkej, jag har kassaste bild kvalitén och kan inte ta kort med min riktiga kamera just nu o det gör tyvärr att sminkningen ser helt knas ut på bild.. men iallafall så har jag gjort en liten fantasy sminkning, har förstorat ögonen och förminskat näsan med skuggningar :)
Har gjort flera olika sminkningar ikväll, tränade rätt mkt på skuggningar, förminskning av näsa, kindben som inte finns egentligen osv :)
Här ser man näsan, glömde ta en före bild :P typiskt..Här har jag förminskat näsan, och förstorat läpparna lite och förminskat lite på underläppen och gjort kindben, kindbenen syns inte SÅ bra på bilden, har fått gjort ändringar med ljuset på bilderna för att man ska se effekterna :P
ALLTSÅ jag har inte redigerat något annat, bara fixat skärpan och ljuset :)

Hej & Ahmir

HEJ !
Lördag idag (som om nån missat det), har jobbat 10-14, missa bussen så kom 20 min försent.. obs.. men det är i min vanliga stil, jag har missat buss o försovit mig mkt på sista tiden.. inte bra :(
Vill tipsa om bra cover"band" haha det låter så b-igt, men dom är riktigt bra.. Ahmir heter dom, dom gör riktigt bra covers på låtar. Ibland är deras version bättre än originalet :O inte ofta sånt händer, men det är nog för att dom har så fina stämmor o sånt.


RSS 2.0